Russland Feindbildaufbau bereits in niederländischen Schulunterlagen zu finden

Finanzmarkt- und Konzernmacht-Zeitalter der Plutokratie unterstützt von der Mediakratie in den Lobbykraturen der Geld-regiert-Regierungen in Europa, Innsbruck am 01.07.2016

Liebe® Blogleser_in,

Bewusstheit, Liebe und Friede sei mit uns allen und ein gesundes sinnerfülltes Leben wünsch ich ebenfalls.

Aus dieser Quelle zur weiteren Verbreitung entnommen: https://freesuriyah.wordpress.com/2016/06/26/brief-aan-j-bussemaker-indoctrinatie-in-nederlandse-schoolboeken/Brief

Dieses Foto hat hat eine Niederländerin vom Unterrichtsmaterial ihrer Tochter gemacht. Es stellt auf unterstem Niveau und widerwärtigster Weise die Propaganda des Westens dar. (Ich kann meine Wut und Verzweiflung über diese Lügenhetze gar nicht in Worte fassen.)

13529150_1124684920911358_2116088844764111250_n (1)

https://freesuriyah.wordpress.com/2016/06/26/brief-aan-j-bussemaker-indoctrinatie-in-nederlandse-schoolboeken/Brief aan J. Bussemaker: Indoctrinatie in Nederlandse schoolboeken
By: Sonja
Aan: Het Ministerie van Onderwijs en Wetenschappen
Postbus 16375
2500 BJ Den Haag
Bewindslieden OCW
Minister: dr. M. (Jet) Bussemaker (PvdA)
Staatssecretaris: drs. S. (Sander) Dekker (VVD)
Tot mijn stomme verbazing en schok, na een tip gekregen te hebben via een bron en gecheckt te hebben met mijn dochter, is het dus waar, Nederland past indoctrinatie toe in Nederlandse schoolboeken over Rusland. Het artikel over deze “indoctrinatie”speelt als sinds 2015, maar het staat nog steeds in de schoolboeken (2016), zoals ik zelf heb kunnen zien!
Het schoolboek heet: ‘Thema’s in Social Studies 1’ en is bedoeld voor 15- en 16-jarige leerlingen.
Rusland wordt afgebeeld als een monster met klauwen een cartoon ( kaart) aan schoolkinderen.
Het boek geeft kinderen een zogenaamde helpende hand in het begrijpen welke landen goed of slecht zijn, op een wereldwijde schaal, als presentatie , waarbij landen worden afgeschilderd in overeenstemming met de ‘mate van vrijheid’. Landen als Rusland en China zijn geschilderd als ‘geen vrije landen’, terwijl de EU-lidstaten en de VS worden voorgesteld als de meest bevrijde landen.
“Het is absoluut anti-Russische propaganda, dat is ironisch, want Rusland wordt vaak beschuldigd van propaganda, maar het lijkt erop dat we niet in staat zijn om te erkennen dat Nederland ook propaganda gebruikt.” Schandelijk en dat aan schoolkinderen, door onze zogenaamde “vrije”democratische regering?
Hoever zijn jullie totaal doorgeslagen en de weg kwijt in de Haag? Dat is mijn vraag, indoctrinatie aan scholieren is zeer schadelijk en leid tot oorlog en verderf, inmiddels is de vijand al gemaakt, in de schoolboeken!
Een artikel geschreven door Amari Roos (al in 2015 over dit schoolboek), zegt dat het aanzien van Rusland gemeten wordt in de zogenaamde Oekraïne revolutie, “de waarheid is het tegenovergestelde van wat Nederlandse kinderen worden onderwezen.”
“Als ouder “, werp ik een kritische blik op mijn kinderen’s studiemateriaal en ben zeer verontrust, de school dient ten alle tijden te informeren over hoe het er werkelijk toegaat op deze planeet. Het school systeem staat dus niet toe dat de studenten kritisch denken en eigen conclusies trekken, wat zeer onwenselijk is!
Er was ooit een historische dialoog tussen de Nederlandse minister-president Rutte en president Vladimir Poetin ten aanzien van vrijheden in Rusland. Dit was dus een regelrechte leugen, Nederland is niet vrij en verspreid propaganda. Ook Minister Bussemaker neem ik dit zeer kwalijk, dit is zo on-democratisch, oorlogszuchtig en getuigt van een zieke mentaliteit ten aanzien van de wereld en haar burgers!
Concluderend: Er wordt geen objectief les gegeven, maar indoctrinatie toegepast!
bronnen: Rt, Sott net, schoolboek
Met vriendelijke groet

————————————————————————————-————

————————————————————————————-————
Aus dem per ÖVP-Amtsmissbräuche offenkundig verfassungswidrig agrar-ausgeraubten Tirol, vom friedlichen Widerstand, Klaus Schreiner

Don´t be part of the problem! Be part of the solution. Sei dabei! Gemeinsam sind wir stark und verändern unsere Welt! Wir sind die 99 %! 

“Wer behauptet, man braucht keine Privatsphäre, weil man nichts zu verbergen hat, kann gleich sagen man braucht keine Redefreiheit weil man nichts zu sagen hat.“ Edward Snowden

banner (4)

PDF-Downloadmöglichkeit eines wichtigen sehr informativen Artikels über den amerikanischen Militärisch-industriellen-parlamentarischen-Medien Komplex – ein Handout für Interessierte Menschen, die um die wirtschaftlichen, militärischen, geopolitischen, geheimdienstlichen, politischen Zusammenhänge der US-Kriegsführungen samt US-Kriegspropaganda mehr Bescheid wissen wollen : Ursachen und Hauptantriebskräfte der US Kriege und Flüchtlinge der amerik. MIK   (… auf Unterstrichenes drauf klicken 🙂 )

Folge dem Geld US Bonds

Teufelsspirale-624x440

Bitte teile diesen Beitrag:

Share Button

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.